Burgimmune immunerősítő

Speciális összetételének köszönhetően kifejezetten ajánlott a betegségek megelőzésére és kezelésére, tehát a prevenciós használat mellett akut és kóros elváltozások terápiájára is (természetesen az esetleges orvosi kezelés kiegészítéseként).

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A Burgimmune küldetése, hogy Kedvenceink immunrendszerét karbantartsa és folyamatosan támogassa.

Hatóanyagai külön-külön is megállják a helyüket, amikor az immunrendszer védelméről van szó, de mi a hatóanyagok olyan kombinációját hoztuk létre, amelyek egymást kiegészítve gondoskodnak az immunrendszer minél teljesebb támogatásáról.

Mivel minden betegség leküzdésének, illetve megelőzésének alapja az erős immunrendszer, ezért minden kutyának és macskának ajánljuk kortól és egészségi állapottól függetlenül.

Fiatal kis Kedvencünk esetén nagyon fontos, hogy megfelelő alapokra helyezzük szervezete védelmi rendszerét, ebben pedig a Burgimmune hatalmas segítséget jelent. Idősebb kisállatoknál azért ajánlott a Burgimmune napi fogyasztása, mert ezzel a meglévő immunrendszert erősítjük és tesszük még ellenállóbbá a betegségekkel szemben.

 

Beteg, esetleg daganatos megbetegedésben szenvedő kisállatok esetén a Burgimmune szedése szintén erősen javallott, mivel Kedvencünk ellenálló képessége ilyenkor nagyfokú támogatásra szorul, amit a készítmény biztosít.

Egy doboz Burgimmune immunerősítő por 90 napra elég egy egészséges, maximum 15 ttkg-os állat esetében.