Hűsítő Termékek

Hűsítő termékek széles választéka

Melege van Kedvencednek? Félsz, hogy nehogy hőgutát kapjon? Nyáron nehezen viselitek a hőséget?

Akkor a legjobb helyen jársz!

Megoldást kínálunk Kedvenced hűsítésére. A Kutyás Cuccok hűsítő termékei többféle árkategóriában, sokféle megoldást nyújtanak a kutyák túlhevülésére.

A Hűsítő termékek között megtalálod az általunk forgalmazott Aqua Coolkeeper márka teljes palettáját. A német Trixie cég széles kínálata is elérhető, továbbá a Pet Cool Mat márka zselés hűsítőmatracait is mi forgalmazzuk.

Ha hűsítő kendőt szeretnél, nálunk azt is megtalálod. Vízbe mártható Cooling Hydroquartz technológiás Aqua Coolkeeper cuccokat is találsz. Hűsítő gél technológiában is jó a választék.

Nézz szét a kínálatban, de szívesen segítünk akár telefonon akár e-mailen keresztül is a legjobb lehetőség kiválasztásában - legyen szó akár otthoni hűs kényeztetésről, séta közbeni hűsítésről vagy utazás alatti cool érzésről.

Tartsd Kedvenced hűsen és egészségesen!

Megoldást kínálunk Kedvenced hűsítésére - Hűsítő termékek széles választéka

Légzőszervi problémákkal küzdő (francia vagy angol bulldog) avagy hosszúszőrű lakásban tartott fajtáknak sokat segíthet a komfortérzetén, esetenként megelőzhető vele kedvencünk szervezetének túlhevülése.

Fent láthatod a hűsítő matracok típusait. Szeretnénk megismertetni, hogy melyik rendszer milyen előnyökkel jár Kedvenced számára.

Aqua Coolkeeper - Cooling Hydroquartz System

Az Aqua Coolkeeper terméket vízbe téve azonnal megkezdi működését és percek alatt lehűti a kutyát. Amerikában fejlesztették ki.
A forradalmian új Cooling Hydroquartz kristály technológiának köszönhetően használat megkezdése után pár perccel már kifejti hatását és megkezdődik a kutya hűsítése.

Aqua Coolkeeper Cooling Hydroquartz technológiával kutyád egészségéért. Aqua Coolkeeper egy szuper technika, a benne lévő kristályok magukba zárják a hűs vizet, a felületen viszont száraz marad az anyag és órákig tartja a hőmérsékletét.

A kabát a kutya teljes testét hűti, ezáltal ez a leghatékonyabb eszköz a hősokk ellen. Azonban már egy kendő is nagyon sokat segít. A matracra pedig bármikor ráfekhet Kedvencünk.

Minden élethelyzetben használható, egész nap hatásos a meleg ellen. Ez messze a legjobb technika és a leghatékonyabb anyag ami ma létezik ebben a témakörben. A külső anyag pár perc alatt tökszáraz lesz, a Cooling Hydroquartz kristályok teljesen beszívják a hűs vizet, magukban tartják azt és mivel nagy a hőállandójuk, így órákig megőrzik a hőmérsékletet.

 

Pet Cool Mat - Zselés Géles Hűsítő matracok

Minden élethelyzetben használható, egész nap hatásos a meleg ellen. A Pet Cool Mat Matracok hűsítő zselét tartalmaznak. Ez a gél a kutya súlyától "aktiválódik" és 8-10 fokot lehűl. A termék hőmérséklete függ a külső hőmérséklettől is.

Kedvező árú megoldás Kedvencednek, a legkisebbtől a legnagyobb méretig.

Trixie - Hűsítő termékek

A Német Trixie márka a hűsítő termékek széles palettáját vonultatja fel. Hűsítő matacok, párnák, hűsítő kendő és hűsítő játékok is megtalálhatóak a választékunkban.

Megbízható minőségben, a megszokott Trixie logóval keresd a webshopban!

 

Nézz szét a kínálatban, de szívesen segítünk akár telefonon akár e-mailen keresztül is a legjobb lehetőség kiválasztásában - legyen szó akár otthoni hűs kényeztetésről, séta közbeni hűsítésről vagy utazás alatti cool érzésről.

Tartsd Kedvenced hűsen és egészségesen!