PanziPet FitActive vitamin 90db FIT-a-MAX

PanziPet FitActive vitamin 90db FIT-a-MAX
"PanziPet FitActive termékek létfontosságú táplálékkiegészítőkAdagolja étrendkiegészítőként kedvence egészségéért!
Nagyon hasznos kiegészítő a kutyák számára, mert etetésével nem csak megelőzhetjük, de kezelhetjük is a kialakult problémát.
A megfelelő vitaminszintekkel ellátott kiegészítők kedvence egészségéért!.A kiváló minőségű természetes alapanyagoknak köszönhetően, a termék tartalmaz minden olyan összetevőt, mely kedvenceink mindennapjaihoz szükségesek."
2 995 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

FIT-a-MAX egy olyan táplálékkiegészítő komplexum, mely biztosítja a kutyák számara azokat az ásványi anyagokat, vitaminokat,melyekre az izomzat építéséhez, növeléséhez szüksége van. A FIT-a-MAX az előbbieken túl egy olyan teljesértékű multivitamin is, mely minden olyan vitamint tartalmaz, melyre kedvence egészségének megőrzéséhez szüksége van. Abból az általános alapelvből kiindulva, hogy a kutya társállatunk így minden tulajdonos számára nagyon fontos a saját kutyája, a FIT-a-MAX kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokból készült. Használja az etetési/adagolási útmutató alapján!

Az aktívan sportoló &ndash"; súlyhúzó, őrző-védő – kutyák táplálékanyag bevitele jelentősen eltér a normál igénybevételű társaikétól. Ezért számukra extra tápanyagbevitel és táplálékiegészítő szükséges, mellyel támogatja az izomépítést a gyakorlatok során, hogy a kutya teljesítménye fokozatosan növelhető legyen. A FIT-a-MAX ezt a célt szolgálja azzal, hogy a bevitt tápanyagok hasznosulása minél nagyobb hatásfokú legyen. A FIT-a-MAX segít az izomzat helyreállításában és építésében egyaránt. Nem szabad viszont elfelejteni, hogy a FIT-a-MAX – mint táplálékkiegészítő –" önmagában nem elegendő, a kutya teljesítményének növeléséhez, a szép izomzat kialakításához ugyanúgy elengedhetetlen a teljesértékű minőségi táplálékkal való etetés.

A FIT-a-MAX tartalmaz:

AMINOSAVAKAT:Elengedhetetlen a megfelelő testfehérje szintézishez. Az aminosavak támogatják az új izmok építését a kutyáknál. Fontos szerepet játszanak az anyagcserében, az állóképesség javításában, javítják az agy működési mechanizmusát. Támogatják a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő felszívódását. Egyes aminosavak fokozzák az immunrendszer működését a kutyáknál. Aminosavakkal megakadályozható a korai öregedés, a daganatok, idegrendszeri betegség és kötőszöveti betegségek kialakulása.

B12-VITAMINT:A FIT-a-Max magas koncentrációban tartalmaz B-12-vitamint, mely jelentősen támogatja a celluláris metabolizmust és segíti a zsírsavak termelését, a zsírok lebontását, melyet azután az energiaszükséglet biztosításához a szervezet könnyen éget. A B-12-vitamin kulcsfontosságú az idegrendszer működésében.

B2-VITAMIN (RIBOFLAVIN): Riboflavin szükséges a szénhidrát-fehérje-zsír anyagcseréhez, továbbá segíti a vörösvértestek képződését. Továbbá fontos a tápcsatorna egészséges működéséhez.

MAGAS PROTEIN KONCENTRÁTUM : A Fehérjék az építőkövei az izmoknak és a testnek. Nélkülük lehetetlen lenne az izmokat építeni, javítani, vagy akár fenntartani. A fehérjék alkotóelemei a szén, a hidrogén, az oxigén és a nitrogén. Megfelelő mennyiségű fehérjebevitellel pozitív nitrogén egyensúly érhető el a kutya szervezetében, mely anabolikus állapotban lehetővé teszi az izomépítését. A magas fehérje bevitellel állandó, egész napos fehérjekínálat valósítható meg a kutya testében, ami elengedhetetlen az optimális izomnövekedéshez.

B3-VITAMIN (NIACIN): Elősegíti a növekedést, és a szénhidrát-zsír-fehérje anyagcserét.

B6-VITAMIN (PIRIDOXIN): Szükséges a szénhidrát-zsír-fehérje anyagcseréhez, segíti az antitestek és a vörösvértestek képződését, továbbá segíti az emésztést. A B6 segíti a nátrium és a foszfor az egyensúly megtartását a kutya szervezetében.

KALCIUM: Idővel, ha a kutyák fogyasztanak kalciumot akkor a szervezet a csontokból vonja el azt, hogy a szív és az izmok működését támogassa. Amennyiben a kalciumbevitel hiánya folyamatos az fokozatosan gyengíti a csontokat, így könnyen törhetnek. Az extra kalcium a kutya étrendjében segíti a csontok újjáépítését, illetve hogy megfelelően és erős maradjon.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EN

FIT-a-MAX is a complex food supplement for dogs, ensuring all those vitamins and minerals that are necessary to build and develop a strong musculature. In addition, FIT-a-MAX contains all those vitamins as well, that support your dog&rsquo";s health. Dog owners love their faithful companions, and would like to give them the best. That’s why you should use FIT-a-MAX, made of top quality ingredients. See feeding guide for recommended dosage and application.

Active sport dogs, guard dogs have different nutritional requirements than other canines. They need that extra dose of selected components that will help them build the muscle necessary for top performance. FIT-a-MAX will help optimize conversion of the nutrients needed for both regenerating and developing the musculature. Please bear in mind though, that FIT-a-MAX does not replace regular feeding of high quality complete foods, but will surely help bring out the best from any active dog.

FIT-a-MAX contains:

AMINO ACIDS – indispensable for protein syntheses of the body, amino acids help build up muscle. They play an important role in the metabolic functions, in improving endurance, and brain functions.

Amino acids also support the absorbance of vitamins and minerals, as well as the whole immune system. They have a role in avoiding early aging, tumors, diseases of the nervous system and illnesses of connective tissues.

VITAMIN-B12 - A high concentration of vitamins, in B-12 supports cellular metabolism and helps production of fatty acids, breaking down of fats, helping the body burn fats more easily. The benefits of vitamin B-12 for the nervous system are well known.

HIGH PROTEIN CONCENTRATE - Proteins are the building blocks of muscle and the body, they are indispensable for development and even maintenance of the muscles. Proteins arte made up of carbon, hydrogen, oxygen and nitrogen. A positive nitrogen balance achieved with correct protein intake will work towards healthy muscle development. A constant high level of protein supply is necessary to ensure optimal support for strong muscles.

VITAMIN B-2 (RIBOFLAVIN) - Riboflavin is important for carbohydrate-protein-fat metabolism and helps formation of red blood cells. It also supports the digestive tract.

VITAMIN B3 (NIACIN) - Supports growth and carbohydrate-protein-fat metabolism.

VITAMIN B6 (PIRIDOXIN) - Supports carbohydrate-protein-fat metabolism, the formation of anti-bodies and red blood cells, helps digestion. Supports the balance of natrium and phoshporous in your dog’s organism.

CALCIUM - If your dog’s calcium intake is insufficient, the organism will start extracting the calcium stored in the bones. Therefore, supplementary calcium ensures that the bones remain strong and healthy.

Components: calcium, phosphorous, magnesium, iron, iodine, zinc, selenium, fishmeal, omega-3, omega-6, beer yeast, hemoglobin, milk protein, milk protein concentrate, Vitamins: A, D, E, B-2, B-3, B-6, B-12, Ca, Ca-pantotenat


KUTYÁS CUCCOK - KUTYA EGÉSZSÉGBOLT

1076. Bp. Garay utca 20.

A Keleti Mekitől egy percre, a Garay-Bethlen saroknál. Bejárat a Bethlen Gábor utcából!

Nyílt árusítású üzletünkben személyesen is vásárolhatsz már reggel 8 órától

KUTYA EGÉSZSÉGBOLT - EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ TERMÉKEK
Állatgyógyászati termékek  Vitaminok  Étrendkiegészítők Immunerősítők
Porcerősítők Natúr kozmetikumok Szőr- és Bőrápolás Gyógytápok
Gyógynövény készítmények Konzervek Szájhigiénia és fogápolás
Tüzelőbugyik Műtéti gallérok és ruhák  Fülápoló készítmények Kutyapelenkák
Bolha és Kullancs elleni szerek Natúr és egészségvédő jutifalatok
Orto Dog - Kutya Gyógymatracok Aqua Coolkeeper termékek Hűsítő termékek
Mixnature Collars kézműves nyakörvek és hámok Teomann szárított natúr jutifalatok
Kutyás pólók, bögrék, sapkák, táskák, hátizsákok, hűtőmágnesek, autós matricák
Kutyás Cuccok - Kutya Egészségbolt a Keletinél
Facebook:
https://www.facebook.com/DogsLifeKutyasCuccok
Dogs Life/Kutyás Cuccok - Kutyás Bolt és Átadópont
1076. Bp. Garay utca 20. (A Keletinél - A Mekitől egy percre - Bejárat a Bethlen Gábor utcából!)
Nyitva -  Hétfőtől-péntekig 08-19-ig, Szombaton 10-14-ig

FIGYELEM!

A webes választék nem egyenlő az üzlet folyamatosan változó árukészletével!

A webáruház árai eltérhetnek az üzletben kiírt áraktól!

 

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
5998274306506
Webáruház készítés
olcsobbat.hu vatera.hu