Dogs Life / Kutyás Közösség

2018.07.01 14:11

Tenyésztő kontra szaporító! Az örök vitatéma! Sokszor elég keskeny a határ, ami a kettőt elválasztja egymástól! Mi a különbség? Talán ami a leglényegesebb, a fajta szeretete, a fajtáért való tenni akarás, mindennek ez a mozgatórugója a tenyésztő esetében, míg a szaporítót inkább az anyagi haszon motiválja.

Hordozható szilikonos mancs mosó pohár - Termékbemutató

A hordozható kutya lábmosó pohárba tölts vizet és öblítsd le a szennyeződéseket kedvenced lábáról, mielőtt belépne az autóba vagy a lakásba.
Könnyen kezelhető.

Megrendelhető: 

http://www.kutyascuccok.hu/shop_search.php?search=l%C3%A1bmos%C3%B3

Huszár Melinda
2021.08.19 18:23
Burgimmune immunerősítő bemutatkozás

A Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombináció állatgyógyászati gyógyhatású termék kutyák és macskák részére. A por formájú kiszerelés mellett immáron a Burgimmune FORTE Prémium Immunerősítő Tabletta is elérhető. 
Speciális összetételének köszönhetően kifejezetten ajánlott a betegségek megelőzésére és kezelésére, tehát a prevenciós használat mellett akut és kóros elváltozások terápiájára is (természetesen az esetleges orvosi kezelés kiegészítéseként).

Huszár Melinda
2021.07.29 13:53

 

Nyaraláshoz szeretnénk hasznos és praktikus termékeket ajánlani nektek, amivel megkönnyíthetitek az utazást, a kirándulásokat, a közös pihenést.

 

 

 

 

 

Huszár Melinda
2021.05.25 08:00
2021. - A Kutyás Cuccok éve

Nektek milyen volt a 2020-as év? Sokan sokféle véleménnyel vannak a tavalyi évről.

A Kutyás Cuccoknál ez egy igen tartalmas és sok szempontból sikeres év volt.

Olvasd el, hogyan látjuk mi és mit tatogatunk az idei évre!

Kutya kedvelőként annyira csábító, hogy az összes kutyát megsimogassuk, akit az utcán látunk a gazdáikkal.

Azonban mindig indig kérd a gazda engedélyét, mielőtt megsimogatnád őket.

Nem minden kutya akarja, hogy megsimogassák, vagy kell megsimogatni. De honnan tudjuk, hogy melyik kutyát lehet biztonságosan megközelíteni, különösen akkor, ha saját kutyáinkat sétáltatjuk, és ők is ismerkedni akarnak?

Egy okos kutyakedvelőnek köszönhetően létrehoztak egy projektet, hogy ezt az aggodalmat kezelje. Ez azóta nagyon gyorsan terjed az egész világon.

„A Yellow Dog Project egy globális megmozdulás azon kutyák gazdái számára, akiknek térre van szükségük”

Szobatisztaság, Helyhez szoktatás

A kiskutya alomra szoktatása – hogyan lehetséges ez?

Egy kölyökkutya a családba érkezésekor általában még nem szobatiszta és talán a legnagyobb kérdés az számunkra, hogy hogyan történjen meg a kutya alomra szoktatása. No de, mik is a teendők, ha azt szeretnénk, hogy négylábú kis kedvencünk ne piszkítsa össze a lakást?

Fókuszban a Hűsítő Termékek

Kedvenced szenved a melegtől? Félsz, hogy kutyusod túlmelegszik?

Tanácstalan vagy melyik hűsítő termék a megfelelő?

Olvasd el a blogbejegyzést!

Igyekeztem a sokéves bulldogos tapasztalatommal és a legjobb tudásommal körbejárni a témát! Érvek és jótanácsok a kedvezőbb árú és a drágább hűsítő termékekről.

A FiskePulver és a kutyánk története

Ebben a bejegyzésben egy törzsvásárlónk sikertörténetét szeretnénk megosztani Veletek.

Judit FiskePulver halpor tapasztalatai

2018.06.08 13:01

Hűguta és tünetei

  
A kutyák hajlamosabbak a hőgutára, mint az emberek. Soha ne hagyd kutyádat parkoló autóban vagy tűző napon víz nélkül! Cikkünk ennek megelőzéséről és további fontos tudnivalókról szól.
A hőguta tünete, megelőzése és okos tippek, praktikák a cikkben!

Tojáshéjpor Kedvenced egészségéért

Így Húsvétkor különösen aktuális ez a bejegyzés, mivel sokkal több tojást fogyasztunk, mint az évben bármikor.

A következőkben egy pár tippet megosztunk, hogy mit tehetsz a kutyád egészségéért a tojás héjának felhasználásával.

A kalcium a test számára az egyik legfontosabb ásványi anyag, minden sejtnek és szövetnek szüksége van rá. Egyben az egyik leggyakoribb ásványi anyag a kutyák szervezetében. A foszforral együtt felel az egészséges csontokért és fogakért, valamint a magnéziummal együtt elengedhetetlen a szabályos szívműködéshez és vérkeringéshez, az idegek és az izmok egészségéhez. 

Tanulj Kutyául! - Kutyás Konferencia / Előadás / Workshop /

Állatvédelmi Nap / Kutyás Vásár

Nagyszabású kutyás konferencia kutyanevelésről, tartásról, kiképzésről, takarmányozásról, kezelésről, ellátásról, orvoslásról, etológiáról, betegség megelőzésről, kinológiáról, fizioterápiáról, állatvédelemről és még sok más témáról a kutyás közösség vendégeivel. 

Szánj egy napot arra, hogy Te lehess a legkiválóbb gazdi! Ez a nap arról szól, hogy megtudjunk mindent négylábú családtagjainkról. 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/323793511362895/ 

Elindult a Dogs Life / Kutyás Közösség blogja!

Hírekkel, hasznos információkkal, termékismertetőkkel, tesztekkel, tanácsadással, kutyabarát helyekkel, kutyás eseményekkel és beszámolókkal várunk Titeket Abbassal!