Canvit Health Care Snacks

A Canvit márkájú kutyák részére kifejlesztett táplálékkiegészítőket a ’90-es években alapított csehországi CANVIT s.r.o. cég gyártja. A vállalkozás termékpalettáján főként kutyák, macskák és más házi kedvencek részére készített vitaminok, ásványi anyag komplexek, és egyéb gyógyhatású termékek találhatók meg. A CANVIT s.r.o. tulajdonosai már a kezdetektől azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy kizárólag csak prémium minőségű termékeket fognak előállítani.

Ennek érdekében állatorvosokkal és a szakma elitjébe tartozó élelmiszeripari szakemberekkel együttműködve fejlesztették ki és állítják elő a csúcskategóriás táplálékkiegészítőiket és gyógyhatású készítményeiket.

A Dogs Life / Kutyás Cuccok kínálatában igen széles választékot találsz a Canvit termékekből. A vitaminok és ásványi anyag komplexek mellett speciális kutya snackeket (pl. bélférgek elleni ,immunerősítő hatású, a szőrzet és a bőrregeneráló hatású, a fogak egészségének megőrzését támogató, mozgásjavító), valamint kutyák és macskák számára egyaránt adható, gyógynövényekből készült speciális készítmények is megtalálhatóak.

A Canvit márkájú táplálékkiegészítők alkalmazásával sokat tehetsz négylábú barátod egészségének megőrzése érdekében.

 

Nézet:
Sorrend:
Sorrend: