PetMed by Dr.Kelen

PetMED by Dr.Kelen  - Gondoskodj természetesen kedvenceidről

Küldetésünk, hogy a természet és a tudomány ötvözésével az egészség adta szabadság örömét biztosítsuk a kutyák és macskák számára természetes állatgyógyászati készítményeink segítségével.  Négy generációs orvos és gyógyszerész szakértelemre építve, állatorvosok és gazdik közreműködésével született meg a Dr.Kelen PetMED termékcsalád. A Dr.Kelen alapelveihez híven a PetMED termékeink is tartósítószer, mesterséges illat- és színezőanyag nélkül készülnek, hiszen a kedvenceink is a legjobbat érdemlik.

A Dr.Kelen PetMED gyógyhatású készítményeink ISO 9001 és ISO 22716 GMP minőségbiztosítással rendelkező üzemben készülnek, kiváló minőségű, ellenőrzött alapanyagokból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) szigorú elvárásainak megfelelően.

Nézet:
Sorrend:
-9%
KC480858

PetMed by Dr.Kelen Seb Spray

Kutyák, macskák és kisemlősök részére kifejlesztett Ezüstkolloid és Teafaolaj optimális kombinációját tartalmazó gyógyhatású spray. Kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb sebek, sérülések, harapások kiegészítő kezelésére és kedvencünk bőrének hosszantartó védelmére. Sikeresen alkalmazható baktériumok, gombák ellen. A levendula-, citromolaj és mentol helyi fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású és segíti a gyors sebgyógyulást, csökkenti a sebet érő irritáló hatást. Az Ezüstkolloid antimikrobiális hatása az oldat elpárolgása után hosszan megmarad.

Tartósítószert, illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
100 ml

 

 

 

2 199 Ft
1 999 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2022.01.07 - A készlet erejéig!
-15%
KC601169

PetMed by Dr.Kelen Mancs védőkrém

A kutyák és macskák talp párnáinak védelmére kifejlesztett gyógyhatású krém védi és ápolja az időjárás viszontagságainak kitett, sérült bőrt. Télen a fagy és a maró só, nyáron a tüzesen forró aszfalt jelent veszélyt a talp párnákra. A vízálló ősszetételű krém véd a kiszáradástól, sérüléstől. A természetes Allantoin, B3-vitamin és Arginin aktív anyagainak köszönhetően támogatja a sebgyógyulást és csökkenti az irritációt. Rendszeres használata megakadályozza a mancs kiszáradását, repedezését, sebesedését.

Tartósítószert, illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
100 ml

 

 

 

 

2 599 Ft
2 199 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2022.01.07 - A készlet erejéig!
-8%
KC302457

PetMed by Dr.Kelen  Ízület spray

Kutyák és macskák részére kifejlesztett MSM, Glükózamin és természetes Boswellin tartalmú ízület spray kiválóan alkalmas a reumatikus eredetű problémák megelőzésére, kiegészítő kezelésére. A mentol és a kámfor helyi fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású és azonnali enyhülést nyújt. Az ízületi gyulladás, kopás (arthritis) a kutyáknál, macskáknál is fájdalmas, életminőséget jelentősen rontó, megelőzhető, enyhíthető betegség.

Tartósítószert, illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.

 

 

2 599 Ft
2 399 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2022.01.07 - A készlet erejéig!
Sorrend:

Állatorvosok

közreműködésével

 Minden termékünket saját gyógyszerész-fejlesztő csapatunk dolgozza ki állatorvosok közreműködésével

Érzékeny

bőrre

Termékeink minden szőr és bőrtípus esetén alkalmazhatóak fajtától függetlenül.

Herbal

System

Gyógynövény kivonatok és olajok  optimális kombinációja , amelyek speciális szinergiát képezve kölcsönösen erősítik egymás hatását.

Állatkísérlet

nélkül

Garantáljuk, hogy termékekkel és felhasznált alapanyagokkal nem végeztünk vagy végeztettünk állatkísérletet.

Színezőanyag

mentes

Termékeink színét természetes gyógynövényi összetevők adják, mesterséges színezőanyagot nem alkalmazunk

Tartósítószer

mentes

Minden termékünk tartósítószer nélkül készül. Az eltarthatóságot természetes módon biztosítjuk.