Alpha Spirit

Gyere csak közelebb, ismerkedjünk meg! Lássuk csak, mi is az, amit az Alpha Spirit kínál és milyen eledeleket találsz webáruházunkban.

Nézz körbe, olvass, böngéssz és fedezd fel az Alpha Spirit kutyatápok és macskaeledelek különlegességeit, melyek mindegyike hozzájárul ahhoz, hogy igazán ellenállhatatlan vacsoraélményt nyújtsanak kutyáknak és cicáknak egyaránt - a hét minden napján. 

Mi az, amiből nem lesz hiány? Temérdek sok friss húsból. Ugyanis legyen szó csóválós kutyusunkról vagy doromboló cicánkról - ebben biztosan egyet értünk: ők bizony húsevők! A szelíd külső, a bújós természet és az édes szemek mögött még mindig ott lapul az ősi ösztön, így hát szervezetüknek arra van szükségük, amire mindig is: friss húsra. 

Se gabona, se glutén - a mesterséges színezékeket és ízfokozókat pedig hírből sem ismerve pompásan zamatos falatokat kínál bundás kedvenceinknek.

A száraztápok, a különlegesen omlós félnedves eledelek és a nedves  kutyatápok mellett pedig a kényeztető falatok sem maradhatnak el: egészséges jutalomfalatok és természetesen szárított sonkacsontok várják az ínyenc kutyákat és cicákat.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend: