Vegán Termékek

Nézet:
Sorrend:
VP179023
Friss leheletet biztosító, prémium minőségű, sütőben sült kutyakekszek mentával, petrezselyemmel és eukaliptusszal. Ideális jutalomfalat, kiegészítő eledel kutyáknak.
GMO mentes, szójamentes, nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy ízfokozót, sem hozzáadott cukrot vagy sót.
1 290 Ft
VP179059
A SOOPA fordos keles-almás falatok gabonamentesek és hipoallergének, természetes, emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű superfood alapanyagok felhasználásával készültek. Kitűnő jutalomfalatok tréningezéshez és kiránduláshoz is, darabonként mindössze 3 kalóriát tartalmaz. Egyszerű, finom, tápanyagokban gazdag, a kutyák pedig imádják! A csomag tartalma 50 db superfood falatka.
1 290 Ft
VP179060
A SOOPA répás-tökmagos falatok gabonamentesek és hipoallergének, természetes, emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű superfood alapanyagok, bio kókuszolaj felhasználásával készültek. Kitűnő jutalomfalatok tréningezéshez és kiránduláshoz is, darabonként mindössze 3 kalóriát tartalmaz. Egyszerű, finom, tápanyagokban gazdag, a kutyák pedig imádják! A csomag tartalma 50 db superfood falatka.
1 290 Ft
VP179061
A SOOPA vörös áfonyás-édesburgonyás falatok gabonamentesek és hipoallergének, természetes, emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű superfood alapanyagok felhasználásával készültek. Kitűnő jutalomfalatok tréningezéshez és kiránduláshoz is, darabonként mindössze 3 kalóriát tartalmaz. Egyszerű, finom, tápanyagokban gazdag, a kutyák pedig imádják! A csomag tartalma 50 db superfood falatka.
1 290 Ft
VP179025
Édesburgonyából és rizsből készült, ízletes és egészséges, hipoallergén növényi jutalomfalat kutyákak. Kicsi méret: kb. 6 db, 5-6 cm méretű csavart csontocska.
GMO mentes, hipoallergén, szójamentes, nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy ízfokozót.
1 390 Ft
VP179026
Édesburgonyából és rizsből készült, ízletes és egészséges, hipoallergén növényi jutalomfalat kutyákak. Nagy méret: kb. 3 db, 11 cm méretű csavart csontocska.
GMO mentes, hipoallergén, szójamentes, nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy ízfokozót.
1 390 Ft
VP179031
A Benevo Pawtato Ocean Treats nem „csak” ízletes, egészséges, 100% vegán és hipoallergén, hanem egy igazán környezettudatos rágcsálnivaló is egyben. A csomagban található 5 tengeriállat figura tápláló édesburgonyából és borsóból készült, kiegészítve ásványi anyagokban gazdag tengeri hínárral, spirulinával és wakaméval.
Egyetlen összetevőjét, még a tengeri hínárt sem az óceánokból vettük el, hanem fenntartható módon termesztettük, kint a szárazföldön, akárc...
1 690 Ft
VP179054
A SOOPA banános-mogyoróvajas fogtisztító rudak gabonamentesek és hipoallergének, természetes, emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű superfood alapanyagok felhasználásával készültek. Ajánljuk minden rágni imádó kutyusnak a fogaik tisztán tartására. Egyszerű, finom, tápanyagokban gazdag, a kutyák pedig imádják! A csomag tartalma 4 fogtisztító superfood rúd.
1 690 Ft
VP179055
A SOOPA fodros keles-almás fogtisztító rudak gabonamentesek és hipoallergének, természetes, emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű superfood alapanyagok felhasználásával készültek. Ajánljuk minden rágni imádó kutyusnak a fogaik tisztán tartására. Egyszerű, finom, tápanyagokban gazdag, a kutyák pedig imádják! A csomag tartalma 4 fogtisztító superfood rúd.
1 690 Ft
VP179056
A SOOPA kókuszos-chia magos fogtisztító rudak gabonamentesek és hipoallergének, természetes, emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű superfood alapanyagok felhasználásával készültek. Ajánljuk minden rágni imádó kutyusnak a fogaik tisztán tartására. Egyszerű, finom, tápanyagokban gazdag, a kutyák pedig imádják! A csomag tartalma 4 fogtisztító superfood rúd.
1 690 Ft
VP179057
A SOOPA répás-tökmagos fogtisztító rudak gabonamentesek és hipoallergének, természetes, emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű superfood alapanyagok felhasználásával készültek. Ajánljuk minden rágni imádó kutyusnak a fogaik tisztán tartására. Egyszerű, finom, tápanyagokban gazdag, a kutyák pedig imádják! A csomag tartalma 4 fogtisztító superfood rúd.
1 690 Ft
VP179058
A SOOPA vörös áfonyás-édesburgonyás fogtisztító rudak gabonamentesek és hipoallergének, természetes, emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű superfood alapanyagok felhasználásával készültek. Ajánljuk minden rágni imádó kutyusnak a fogaik tisztán tartására. Egyszerű, finom, tápanyagokban gazdag, a kutyák pedig imádják! A csomag tartalma 4 fogtisztító superfood rúd.
1 690 Ft
VP179015
Benevo biológiai úton lebomló, műanyagmentes, környezetbarát kutyapiszok zacskók. Kizárólag növényi alapanyagokból, kukoricakeményítő felhasználásával készül, így nem szennyezi a környezetet, mégis ugyanolyan tartós és megbízható, mint a hagyományos műanyag zacskók. Mindezek mellett modern dizájn és könnyű használhatóság jellemzi: a zacskó teteje és alja könnyen megkülönböztethető.
Figyelmeztetés: ha kipróbálod, többé nem akarsz másmilyet használni. ...
3 990 Ft
Sorrend: