Flatazor

Flatazor száraztápok Egészséges, értékes összetevőkből

 

Ha igazán egészséges táplálékkal szeretné táplálni házi kedvencét, akkor a legjobb választás a száraz kutyatáp. A különböző fajtájú ebeknek az igényeiknek leginkább megfelelő táplálékra van szükségük. Nagyon fontos, hogy az élelmük igazodjon a étekorukhoz, méretükhöz, az életmódjukhoz, a mozgáskultúrájukhoz, fizikai terheltségükhöz. Termékeinkben minden szükséges nyomelem, fehérje, és vitamin megtalálható, ami az egészséges tápanyag-utánpótlást biztosítja, hiszen speciálisan kifejlesztett ételekről van szó. Száraz kutyatáp kínálatunk minden méretű, életkorú kutyának megoldás lehet kiegyensúlyozott fejlődéséhez.

 

További előnye a száraz kutyatápoknak, hogy a szemek mérete szerint is válogathatunk, kedvencünknek így nem kell túl nagy, vagy túl apró falatokkal küzködnie.

 

Speciális száraz kutyatápok

 

Ha kutyája aktív, sokat mozgó, akkor is speciálisan kifejlesztett száraz kutyatápot kell, hogy kapjon ahhoz, ahhoz hogy az energiája egész napra fedezve legyen Ha kutyája esetleg elhízott és nem elég mozgékony, akkor fontos, hogy olyan száraz kutyatápot kapjon ami elősegíti az emésztését. Ahogyan nekünk, embereknek sem egészséges a túlsúly, úgy ez kutyáink életminőségét is negatívan befolyásolja.

 

Az életkor és a testméret jellemzői alapján kialakított kutyatápok.

 

Az sem mindegy, hogy kutyája kistestű vagy nagytestű, kölyök esetleg már idős korú - a megfelelő táplálástól függ testi és szellemi fejlődésük. Ezt a fejlődést segítik elő honlapunkon található száraz kutyatápjaink, melyet bátran ajánlunk bármilyen kutyusnak.

 

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft